Aris-Velperbroek

Aris-Velperbroek is een Autorijschool gelegen aan Rijksweg 46-D in Duiven.

Meer informatie over Aris-Velperbroek in Duiven

Je kunt al starten met het halen van je rijbewijs vanaf 16 jaar. Door jongeren vroegtijdig op te leiden en later met begeleiding te laten rijden, kunnen ze onder veilige omstandigheden rijervaring opdoen en het aantal ongelukken waar jongeren bij betrokken zijn verminderen. Het voortijdig starten met theorie is daarom van grote toegevoegde waarde. Als je op je 16e begint met theorie, zul je merken dat het rijlessen vanaf 16,5 jaar een stuk makkelijker zal gaan. Door niet alles tegelijk te doen, zoals rijlessen, theorie en school-studie, ontlast je jezelf ook met je schoolwerk. Als je vanaf 16 jaar begint met theorie en vanaf 16,5 jaar met rijlessen, vergroot je de mogelijkheid om op je 17e het praktijkexamen te kunnen doen. Als je op je 17e je rijbewijs haalt, mag je onder begeleiding van een coach autorijden om nog meer ervaring op te doen. Bij Aris-Velperbroek kun je je aanmelden en betalen zij jouw theorie-examen als je je voor je 16,5e verjaardag aanmeldt. Wil je alvast gratis oefenen? Dat kan op hun website. Als je vragen hebt of wilt starten vanaf 16 jaar, kun je contact opnemen via het contactformulier, WhatsApp of telefoon.

Wil je weten wat Aris-Velperbroek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aris-Velperbroek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aris-Velperbroek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aris-Velperbroek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Aris-Velperbroek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aris-Velperbroek

Bezoekers bekeken ook