Autobedrijf Frans Vos

Autobedrijf Frans Vos is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Oude Tolstraat 1 in Duiven.

Meer informatie over Autobedrijf Frans Vos in Duiven

Autobedrijf Frans Vos in Duiven heeft onlangs zijn 100-jarig bestaan gevierd en is geëerd met het predicaat Hofleverancier. Het familiebedrijf is opgericht in 1923 en wordt nu geleid door de derde generatie. Ze zijn gespecialiseerd in Opel, maar bieden ook onderhoud en reparaties aan voor andere automerken. Ze zijn op zoek naar een Autotechnicus / diagnose technicus met ervaring. Ter gelegenheid van het jubileum is het Frans Vos Jubileumcertificaat geïntroduceerd, waarbij klanten hun auto gratis kunnen laten testen en vervolgens een certificaat kunnen kopen voor volledige dekking op verschillende punten. Daarnaast biedt het bedrijf een Pech-op-weg service aan voor klanten die een grote onderhouds- of inspectiebeurt laten uitvoeren. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 17.30 uur.

Wil je weten wat Autobedrijf Frans Vos verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autobedrijf Frans Vos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autobedrijf Frans Vos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autobedrijf Frans Vos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Autobedrijf Frans Vos reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autobedrijf Frans Vos

Bezoekers bekeken ook