Badmintonclub Thuve

Badmintonclub Thuve is een Badmintonclub gelegen aan Eltensestraat 4 in Duiven.

Meer informatie over Badmintonclub Thuve in Duiven

BC Thuve is een badmintonvereniging in Duiven, opgericht in 1976. Ze bieden badminton aan voor zowel jeugdleden als volwassenen, ongeacht leeftijd of niveau. Elke week zijn er trainingen en vrije speelmomenten. Nieuwe leden mogen de eerste maand gratis meespelen. De jeugd speelt op maandagavond en donderdagmiddag, terwijl de volwassenen op maandagavond en woensdagavond spelen. Thuiswedstrijden in de competitie vinden plaats op zondagochtend. Recentelijk heeft BC Thuve een cheque ontvangen van de RaboClubSupport actie, waarmee ze promotiemateriaal kunnen aanschaffen om nieuwe leden te werven. Ook heeft Ronald zijn debuut gemaakt in het herenteam en hebben ze de laatste wedstrijden van de ICK 2023 gespeeld.

Wil je weten wat Badmintonclub Thuve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Badmintonclub Thuve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Badmintonclub Thuve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Badmintonclub Thuve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Badmintonclub Thuve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Badmintonclub Thuve

Bezoekers bekeken ook