Bakker Bart Duiven

Bakker Bart Duiven is een Broodjeswinkel gelegen aan Elshofpassage 48 in Duiven.

Meer informatie over Bakker Bart Duiven in Duiven

In het menu van de lunchpakketten staan verschillende belegde broodjes, zoals een broodje gezond met jong belegen kaas, tomaat, ijsbergsla, ham, gekookt ei en komkommer. Er is ook een broodje tonijnsalade met tonijnsalade, tomaat en ijsbergsla. Daarnaast zijn er broodjes met carpaccio, kip Mex, zalm, brie en filet americain. Bij het bestellen van een glutenvrije pizzabodem zullen sommige toppings worden verwijderd. Er zijn ook donuts en knabbelstengels verkrijgbaar, evenals broodjes met mozzarella, eiersalade, warme pittige kip, warme gehaktbal, warme omelet, kip-bacon, warme beenham, hummus, warme Oosterse kip, jong belegen kaas, oude kaas, ham-kaas, ei en ham. Bij het bestellen van een glutenvrije pizzabodem worden ook hier toppings verwijderd.

Wil je weten wat Bakker Bart Duiven verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakker Bart Duiven of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakker Bart Duiven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakker Bart Duiven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Bakker Bart Duiven reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakker Bart Duiven

Bezoekers bekeken ook