Bakker Hilvers

Bakker Hilvers is een Bakkerij gelegen aan Thuvinestraat 35 in Duiven.

Meer informatie over Bakker Hilvers in Duiven

Bakker Hilvers is al vier generaties lang een bekende naam in de regio Arnhem. Ze staan garant voor goed brood en gebak, maar ook voor eerlijk ondernemen en maatschappelijke betrokkenheid. Met 15 winkels in Arnhem en omgeving voorzien ze dagelijks in de behoefte aan vers brood en gebak. Veel van hun producten worden ter plekke vers gebakken in vloerovens, waardoor klanten kunnen genieten van kraakverse en geurende lekkernijen. Het bedrijf hecht veel waarde aan lokaal zakendoen en staat open voor maatwerk en ideeën van klanten. Ze willen graag een bijdrage leveren aan de gemeenschap, onder andere door het creëren van leer-werkplekken en het ondersteunen van lokale initiatieven. Het familiebedrijf is in 1950 begonnen en heeft sindsdien met passie en inzet van familieleden en medewerkers een sterke positie opgebouwd. Ze streven ernaar om nog lang te kunnen genieten van hun ambachtelijke producten en willen vooral brood zijn dat je kunt delen. Klanten worden uitgenodigd om contact op te nemen voor vragen, wensen of tips.

Wil je weten wat Bakker Hilvers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakker Hilvers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakker Hilvers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakker Hilvers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Bakker Hilvers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakker Hilvers

Bezoekers bekeken ook