Bakkerij Koenen - Eilandplein

Bakkerij Koenen - Eilandplein is een Bakkerij gelegen aan Eilandplein 480 in Duiven.

Meer informatie over Bakkerij Koenen - Eilandplein in Duiven

Bakkerij Koenen biedt nu ook vers belegde broodjes aan die bezorgd kunnen worden of kunnen worden afgehaald. Deze broodjes worden met liefde gemaakt en bereid met de beste ingrediënten van lokale leveranciers. Bestellingen kunnen tot 09:30 uur worden geplaatst voor bezorging of afhalen op dezelfde dag. Neem een kijkje op de website om de verschillende belegde broodjes te bekijken. Als je op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws, kortingen en tips van Bakkerij Koenen, kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief.

Wil je weten wat Bakkerij Koenen - Eilandplein verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Koenen - Eilandplein of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Koenen - Eilandplein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Koenen - Eilandplein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Bakkerij Koenen - Eilandplein reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij Koenen – Eilandplein

Bezoekers bekeken ook