Bakkerij Koenen - Ploenhof

Bakkerij Koenen - Ploenhof is een Bakkerij gelegen aan Ploenstraat 1 in Duiven.

Meer informatie over Bakkerij Koenen - Ploenhof in Duiven

Bakkerij Koenen verrast met een nieuw assortiment banket dat vanaf september verkrijgbaar zal zijn. Het gebak wordt voor het eerst in eigen huis geproduceerd, waardoor de samenwerking met Patisserie Christiaan wordt beëindigd. Naast het gebak biedt Bakkerij Koenen ook verschillende soorten brood aan, zoals tarwe vloer glad, boerenmik vloer, tarwe casino brood rond en tarwe busbrood. Bestellingen kunnen voor 15:30 uur geplaatst worden en zijn de volgende dag al verkrijgbaar in een winkel in de buurt. Het Bakkerscafe van Bakkerij Koenen serveert onder andere broodjes brie, kip, gezond en carpaccio. Daarnaast is er ook een bakkersblog waar nieuws en tips worden gedeeld. Bakkerij Koenen biedt ook bezorging van vers belegde broodjes aan, bereid met lokale ingrediënten.

Wil je weten wat Bakkerij Koenen - Ploenhof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Koenen - Ploenhof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Koenen - Ploenhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Koenen - Ploenhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Bakkerij Koenen - Ploenhof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij Koenen – Ploenhof

Bezoekers bekeken ook