Barion B.V.

Barion B.V. is een Computerondersteuning en -services gelegen aan Marketing 45 in Duiven.

Meer informatie over Barion B.V. in Duiven

Barion is een ICT-dienstverlener gespecialiseerd in ICT voor de financiële- en vastgoedbranche. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals online werkplekken waarbij programma's en documenten online worden opgeslagen, online backup om gegevens veilig op te slaan in de cloud, netwerkbeheer om een goed functionerend netwerk te garanderen, Hosted Exchange voor een online zakelijke mailserver-oplossing, een online virusscanner om computers te beschermen tegen virussen en spyware, en Managed NAS voor het opslaan van documenten. Barion onderscheidt zich door hun ongekende service, persoonlijke aanpak, kennis van de financiële- en vastgoedbranche en betrokken en professionele medewerkers. Ze zijn gevestigd in Duiven en hebben openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:30.

Wil je weten wat Barion B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Barion B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Barion B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Barion B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Barion B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Barion B.V.

Bezoekers bekeken ook