Beauty Point schoonheidssalon

Beauty Point schoonheidssalon is een Schoonheidssalon gelegen aan Vriesschestraat 97 in Duiven.

Meer informatie over Beauty Point schoonheidssalon in Duiven

Bij schoonheidssalon Beauty Point in Duiven kunt u terecht voor verschillende behandelingen, waaronder permanente make-up en mesotherapie. De salon is opgericht in 2002 en wordt gerund door schoonheidsspecialiste en permanente make-up specialist Alexandra Ekelmans. Ze volgt regelmatig bijscholingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en werkt volgens de hedendaagse normen op het gebied van hygiëne. Na een huidanalyse wordt er een stappenplan opgezet om de huid te verbeteren. Het gebruik van de geadviseerde producten thuis kan de resultaten van de behandelingen verbeteren. De huidverzorgingsproducten in de salon zijn van Skeyndor en Ries cosmetics en de make-up lijn is van Pupa. Voor meer informatie en behandelingen kunt u contact opnemen met Beauty Point Duiven.

Wil je weten wat Beauty Point schoonheidssalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty Point schoonheidssalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty Point schoonheidssalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty Point schoonheidssalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Beauty Point schoonheidssalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty Point schoonheidssalon

Bezoekers bekeken ook