Blokker Duiven

Blokker Duiven is een Winkel huishoudapparatuur gelegen aan Het Buske 1 in Duiven.

Meer informatie over Blokker Duiven in Duiven

Bij Blokker T Buske Duiven kun je terecht voor een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor wonen, koken en bakken, eten en tafelen. Ze hebben een uitgebreide collectie kook- en tafelartikelen, zoals gourmetstellen, bakplaten en serviessets. Daarnaast bieden ze ook keukenapparaten aan, zoals koffiemachines, tosti-ijzers, staafmixers en frituurpannen. Voor huishoudelijke apparaten en schoonmaakartikelen ben je hier ook aan het juiste adres. Denk hierbij aan kruimeldieven, stofzuigerzakken, stoomreinigers en thermometers. Ze hebben ook een breed assortiment aan producten om het huis opgeruimd te houden, zoals prullenbakken, kledingrekken en opbergdozen. Je kunt naar de winkel gaan en je laten adviseren door medewerkers, maar je kunt ook online bestellen en het thuis laten bezorgen of ophalen in een van de winkels. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 20:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:00.

Wil je weten wat Blokker Duiven verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blokker Duiven of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blokker Duiven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blokker Duiven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Blokker Duiven reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blokker Duiven

Bezoekers bekeken ook