BrainWash Kappers Duiven

BrainWash Kappers Duiven is een Kapper gelegen aan Thuvinestraat 41 in Duiven.

Meer informatie over BrainWash Kappers Duiven in Duiven

BrainWash Kappers is een kappersketen met 175 salons verspreid over heel Nederland. Ze bieden verschillende behandelingen aan en zijn gespecialiseerd in de laatste trends. Je kunt gemakkelijk een afspraak maken bij de salon bij jou in de buurt via hun website. BrainWash hanteert eerlijke prijzen zonder verrassingen en heeft aantrekkelijke all-in pakketten. Ze hebben gekwalificeerde kappers die zijn opgeleid door vakexperts en bieden een welkome en informele omgeving. Ze hebben ook een lookbook en een Instagram-account waar je inspiratie kunt opdoen. Daarnaast zijn ze op zoek naar ambitieuze medewerkers die zich willen ontwikkelen.

Wil je weten wat BrainWash Kappers Duiven verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BrainWash Kappers Duiven of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BrainWash Kappers Duiven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BrainWash Kappers Duiven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar BrainWash Kappers Duiven reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BrainWash Kappers Duiven

Bezoekers bekeken ook