Brasserie Een Mooie Dag

Brasserie Een Mooie Dag is een Restaurant gelegen aan Remigiusplein 17 in Duiven.

Meer informatie over Brasserie Een Mooie Dag in Duiven

Brasserie Een Mooie Dag is een gezellige brasserie die geopend is van woensdag tot en met zondag. Ze koken uitsluitend met verse ingrediënten uit de streek en hun menukaart biedt een variatie aan broodjes, soepen, salades, voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Daarnaast bieden ze ook high tea's, high beer en high wine aan. Reserveren kan via de website of telefonisch. De gerechten wisselen iedere drie maanden zodat je altijd het seizoen proeft. Ze hebben ook een ruime selectie aan wijnen en speciaal bieren. De sfeer in de brasserie is rustig en gezellig en het personeel is vriendelijk. Klanten zijn erg tevreden en komen regelmatig terug.

Wil je weten wat Brasserie Een Mooie Dag verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie Een Mooie Dag of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie Een Mooie Dag? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie Een Mooie Dag het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Brasserie Een Mooie Dag reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie Een Mooie Dag

Bezoekers bekeken ook