Brood- en Banketbakkerij Godschalk Groessen

Brood- en Banketbakkerij Godschalk Groessen is een Bakkerij gelegen aan Molenstraat 4 in Groessen.

Meer informatie over Brood- en Banketbakkerij Godschalk Groessen in Groessen

Bakkerij Godschalk is in 1901 opgericht en is sinds 2001 hofleverancier. Ze maken elke dag heerlijke taarten, gebak, chocolade, broden en broodjes met vakmanschap en liefst lokale ingrediënten. De producten worden verkocht in de winkel en geserveerd in de tearoom, maar je kunt ze ook online bestellen of telefonisch. Ze bieden ook ontbijtservice aan en bezorgen producten aan huis. Als je last hebt van allergieën, kun je in de winkels het etiket controleren en bij losse artikelen kun je vragen stellen aan het personeel. Daarnaast hebben ze nieuwsbrieven waar je je voor kunt aanmelden en ontvang je als eerste de nieuwste promoties en nieuwtjes.

Wil je weten wat Brood- en Banketbakkerij Godschalk Groessen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brood- en Banketbakkerij Godschalk Groessen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brood- en Banketbakkerij Godschalk Groessen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brood- en Banketbakkerij Godschalk Groessen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Brood- en Banketbakkerij Godschalk Groessen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brood- en Banketbakkerij Godschalk Groessen

Bezoekers bekeken ook