C.V. De Horsterhof

C.V. De Horsterhof is een Biologische boerderij gelegen aan Horsterstraat 1 in Duiven.

Meer informatie over C.V. De Horsterhof in Duiven

De Horsterhof is een biologische boerderij in de buurt van Arnhem die als doel heeft om mensen weer te verbinden met de natuur. Ze telen een grote variëteit aan lokale en seizoensgebonden groenten, die 100% biologisch en regeneratief zijn. Je kunt bij hen terecht voor groentepakketten, verse biologische seizoensgroenten in hun boerderijwinkel en zelfoogst abonnementen. Daarnaast werken ze ook met vleespakketten. Ze hanteren een werkwijze waarbij landbouw in samenwerking met de natuur gebeurt en ze streven naar een gezond en in balans zijnd ecosysteem. Door lokaal je eten bij de boer te halen, steun je de lokale ondernemer en verklein je je eigen voedselafdruk. Met hun groentenpakketten willen ze het makkelijk maken om biologisch en gezond te eten. Je kunt de pakketten ophalen op een door jou gekozen ophaalpunt. De boerderij wordt gerund door Eline en Matthias, die mensen bewust willen maken van wat ze eten en de impact die ze kunnen maken met een biologisch voedingspatroon. De openingstijden van de boerderijwinkel zijn op woensdag, vrijdag en zaterdag. Je kunt hen vinden aan de Horsterstraat 1 in Duiven en contact met hen opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat C.V. De Horsterhof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van C.V. De Horsterhof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij C.V. De Horsterhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je C.V. De Horsterhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar C.V. De Horsterhof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. C.V. De Horsterhof

Bezoekers bekeken ook