Car Service Duiven

Car Service Duiven is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Dijkgraaf 42 in Duiven.

Meer informatie over Car Service Duiven in Duiven

Car Service Duiven is een garage die gespecialiseerd is in onderhoud en reparaties van voertuigen. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals de APK-keuring inclusief koplampafstelling en afmeldkosten, onderhoud aan alle merken en types auto's, professionele reparaties volgens de voorschriften van de fabrikant, vervanging van versleten banden, grondig onderhoud van de airconditioning, computerdiagnose van storingen, grote onderhoudsbeurten volgens de voorschrijvingen van de fabrikant, montage van originele merkonderdelen en A-kwaliteit onderdelen, reparatie van Tesla elektrische auto's, spoelen van de versnellingsbak, oplossen van accuproblemen, controle en onderhoud van de airconditioning, oplossen van motorproblemen en verversen van olie. Ze beantwoorden ook veelgestelde vragen over de duur van de reparatie, de kosten, de melding van de gereedheid van de auto en het maken van afspraken voor reparaties. Je kunt contact met hen opnemen via het contactformulier op hun website. De garage is gevestigd in Duiven en is erkend als leerbedrijf. Ze bieden koffie aan tijdens het wachten en zijn geopend van maandag tot en met vrijdag, en op zaterdagochtend. Ze voeren veelvoorkomende werkzaamheden uit, zoals olieverversing, grote en kleine onderhoudsbeurten, bandenwissels, reparaties aan auto's, campers en bussen, airco-updates, uitlezen van motorstoringen en vervanging van uit.

Wil je weten wat Car Service Duiven verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Car Service Duiven of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Car Service Duiven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Car Service Duiven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Car Service Duiven reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Car Service Duiven

Bezoekers bekeken ook