Communication and Concepts Factory

Communication and Concepts Factory is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Gerrit Achterbergstraat 6 in Duiven.

Meer informatie over Communication and Concepts Factory in Duiven

C&C Factory is een bedrijf dat zich richt op betrokken en heldere communicatie, vakkundige organisatie, heldere presentaties, daadkrachtige ondersteuning en motiverende trainingen. De persoon achter C&C Factory is Henny Doppenberg, die een passie heeft voor schrijven, organisatie, gastvrijheid en klantvriendelijkheid. Doppenberg is opgegroeid in een gastvrij gezin en heeft ervaring opgedaan in de horeca, leidinggevende functies en acquisitie. Na vier jaar bij een communicatiebureau te hebben gewerkt, is Doppenberg begonnen met het organiseren van Culihoppen en Culibiken, culinaire wandel- en fietstochten langs horecaconcepten. Het hart van C&C Factory ligt overal waar het om mensen, eten en genieten gaat. De locatie van het bedrijf, Harderwijk, draagt hier aan bij, maar C&C Factory is ook flexibel en bereid om op andere locaties te werken. C&C Factory biedt communicatie vanuit oprechte aandacht en interesse, en heeft ervaring in organisatie en projectmanagement. Daarnaast is er een blog waar Doppenberg haar ervaringen en meningen deelt. Het contactadres van C&C Factory is Gerrit Achterbergstraat 6, 6921 TS Duiven. Het telefoonnummer is 06-15455363 en het KvK-nummer is 67624847.

Wil je weten wat Communication and Concepts Factory verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Communication and Concepts Factory of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Communication and Concepts Factory? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Communication and Concepts Factory het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Communication and Concepts Factory reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Communication and Concepts Factory

Bezoekers bekeken ook