Computersoos

Computersoos is een IT-consultancy gelegen aan Remigiusplein 9 in Duiven.

Meer informatie over Computersoos in Duiven

Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met de coördinator van SCS. Ook is er de mogelijkheid om contact op te nemen via e-mail of het contactformulier op de website. Uit onderzoek van SeniorWeb blijkt dat 71% van de senioren bang is om slachtoffer te worden van online fraude. Daarnaast worden er alternatieve tekstverwerkingsprogramma's besproken naast het bekende programma Word. Verder wordt er uitgelegd hoe je speciale tekens en symbolen kunt typen met Alt-codes. Tot slot is er de mogelijkheid om je aan te melden voor de nieuwsbrief van SeniorWeb.

Wil je weten wat Computersoos verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Computersoos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Computersoos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Computersoos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Computersoos reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Computersoos

Bezoekers bekeken ook