Curves Duiven

Curves Duiven is een Sportschool gelegen aan Rijksweg 60 B in Duiven.

Meer informatie over Curves Duiven in Duiven

Bij Curves Duiven kun je op een goede manier werken aan je gezondheid. In slechts 30 minuten kun je een complete cardio- en krachttraining doen. Het is een sportschool speciaal voor vrouwen, met korte en effectieve trainingen. Er zijn coaches die je helpen je doelen te bereiken en er heerst een gezellige en open sfeer. Om te bepalen welk lidmaatschap het beste bij jou past, kun je de gratis Fittest doen. Hiermee kun je in slechts 1 minuut bepalen of Curves Duiven bij jou past. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Curves Duiven via telefoonnummer 0316-263120 of e-mailadres duiven@curves.nl.

Wil je weten wat Curves Duiven verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Curves Duiven of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Curves Duiven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Curves Duiven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Curves Duiven reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Curves Duiven

Bezoekers bekeken ook