De Footbike Club

De Footbike Club is een Sportclub gelegen aan Horsterparklaan in Westervoort.

Meer informatie over De Footbike Club in Westervoort

Welkom bij De Footbike Club van Westervoort, Duiven en Arnhem! Bij onze club kun je terecht om te footbiken, ook wel steppen genoemd. Dit is dé manier om fit te worden en te blijven. Footbiken biedt namelijk een hoge calorieverbranding en een full body workout, terwijl het een lage impact heeft op je gewrichten. Het is een activiteit waar je snel verslaafd aan zult raken, omdat je op hoge snelheid over het wegdek kunt 'zweven'. Dus sluit je aan bij De Footbike Club en ontdek zelf de vele voordelen van footbiken!

Wil je weten wat De Footbike Club verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Footbike Club of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Footbike Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Footbike Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar De Footbike Club reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. De Footbike Club

Bezoekers bekeken ook