De Groene Schuur

De Groene Schuur is een Fruit- en groentewinkel gelegen aan Lijkweg 9 B in Groessen.

Meer informatie over De Groene Schuur in Groessen

Ferdinand en Anja Eeuwes zijn de eigenaren van De Groene Schuur, gevestigd in Groessen. Ferdinand is opgegroeid in een tuindersfamilie en heeft in 1983 het bedrijf overgenomen. Samen met Anja hebben ze het bedrijf doorontwikkeld. In 1993 is het bedrijf omgedoopt tot De Groene Schuur en zijn ze overgestapt op het kweken van tropische groenten, Oud-Hollandse groenten, pepers en pompoenen. Tegenwoordig is De Groene Schuur een belevingsbedrijf waar jong en oud kan genieten van het platteland. Ze bieden verschillende activiteiten aan, zoals kookworkshops, excursies, creatieve workshops en wekelijkse groentepakketten. Daarnaast hebben ze een streekwinkel waar streekproducten worden verkocht en bieden ze 'Koken in de Kas' arrangementen aan.

Wil je weten wat De Groene Schuur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Groene Schuur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Groene Schuur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Groene Schuur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar De Groene Schuur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Groene Schuur

Bezoekers bekeken ook