De Stek

De Stek is een Kerk gelegen aan Rijksweg 53 in Duiven.

Meer informatie over De Stek in Duiven

In De Stek kun je genieten van een huiselijke sfeer en koffie drinken of netwerken. Het is een gezellige huiskamer waar iedereen, jong en oud, zich meteen thuis voelt. De Stek is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er is ook voldoende parkeergelegenheid beschikbaar, waar je gratis kunt parkeren met een parkeerschijf. Het gebouw van De Stek is uniek en biedt naast de grote huiskamer ook een danszaal, een auditorium voor maximaal 500 personen, een kleine collegezaal, gesprekskamers en ontmoetingsruimtes. Deze ruimtes kunnen ook buiten de reguliere openingstijden gehuurd worden. Als je meer wilt weten over De Stek, de ruimtes of als je nieuwsgierig bent naar wie ze zijn, kun je gerust langskomen, contact opnemen via e-mail of bellen naar 0316 - 24 24 23.

Wil je weten wat De Stek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Stek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Stek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Stek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar De Stek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Stek

Bezoekers bekeken ook