Dik Geurts

Dik Geurts is een Winkel voor open haarden/kachels gelegen aan Centerpoort-Zuid, Ratio 8 in Duiven.

Meer informatie over Dik Geurts in Duiven

Dik Geurts is een bekend merk in de haardenwereld dat al ruim 40 jaar garant staat voor vakmanschap en design. Sinds 2007 is het merk onderdeel van DRU. Met een Dik Geurts haard of kachel heb je volledige controle over het vuur en het vlammenspel, dankzij de eenvoud, ervaring en kennis die perfect samenkomen in het houtvuur. Alle houtkachels en houthaarden van Dik Geurts hebben een hoog rendement en verbranden het hout volledig en efficiënt, wat resulteert in besparing op hout en minder fijnstof en roetdeeltjes uitstoot. Het gehele assortiment voldoet aan de EcoDesign eisen en presteert ruim onder de grens van fijnstof uitstoot. De haarden en kachels zijn eenvoudig te bedienen, hebben een mooi design en zijn beschikbaar als vrijstaande haarden, inzet- en inbouwhaarden en designhaarden. Daarnaast biedt Dik Geurts ook CV haarden aan voor het verwarmen van je huis. Bij de keuze van een haard is het belangrijk om het juiste vermogen te kiezen voor de gewenste ruimte. Dik Geurts staat voor groen stoken en volgt de 4 pijlers van de Nederlandse Haarden en Kachelbranche om verantwoord te stoken.

Wil je weten wat Dik Geurts verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dik Geurts of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dik Geurts? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dik Geurts het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Dik Geurts reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dik Geurts

Bezoekers bekeken ook