DRU Inspiration Centre

DRU Inspiration Centre is een Winkel voor open haarden/kachels gelegen aan Ratio 8 in Duiven.

Meer informatie over DRU Inspiration Centre in Duiven

DRU is een bedrijf dat zich al 250 jaar bezighoudt met het creëren van haarden en kachels. Ze streven ernaar om haarden en kachels te bieden die passen bij de wensen van de klant, of het nu gaat om warmte of sfeer. Ze innoveren voortdurend en bieden haarden en kachels op elk type brandstof, met een focus op duurzaamheid. Ze hebben houtkachels met minimale uitstoot, gashaarden op (bio)propaan en zelfs elektrische haarden zonder emissie. Daarnaast zijn hun gashaarden al geschikt voor bijmenging van waterstof en zelfs bio-gas. DRU heeft ook een Inspiration Centre waar je alles kunt leren over houtkachels en groen stoken en waar je hun complete assortiment kunt bekijken.

Wil je weten wat DRU Inspiration Centre verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DRU Inspiration Centre of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DRU Inspiration Centre? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DRU Inspiration Centre het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar DRU Inspiration Centre reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DRU Inspiration Centre

Bezoekers bekeken ook