Eetcafé Bij de Buren

Eetcafé Bij de Buren is een Eetcafé gelegen aan Remigiusplein 9 in Duiven.

Meer informatie over Eetcafé Bij de Buren in Duiven

In het gezellige dorpje Duiven, vlakbij de stad Arnhem, bevindt zich het populaire Eetcafé Bij de Buren. Het eetcafé is centraal gelegen en biedt de mogelijkheid om langs te komen voor een kopje koffie, lunch, diner of borrel. Op het buitenterras kan men genieten van de avond, zelfs als het wat frisser wordt. Daarnaast biedt het eetcafé verschillende arrangementen aan, zoals de High Cocktail waarbij men kan kiezen uit twee cocktails en diverse lekkernijen krijgt. Ook is er de High Beer met keuze uit drie speciaalbiertjes en de High Tea waar men onbeperkt kan genieten van verse thee en huisgemaakte hapjes. Tot slot is er de High Wine waarbij men drie wereldwijnen kan proeven, vergezeld van heerlijke hapjes. Het eetcafé is dus de ideale plek om gezellig samen te komen met vrienden of vriendinnen.

Wil je weten wat Eetcafé Bij de Buren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetcafé Bij de Buren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetcafé Bij de Buren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetcafé Bij de Buren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Eetcafé Bij de Buren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetcafé Bij de Buren

Bezoekers bekeken ook