Eltensestraat 4 Duiven

Eltensestraat 4 Duiven is een Vechtsportclub gelegen aan Eltensestraat in Duiven.

Meer informatie over Eltensestraat 4 Duiven in Duiven

Sportschool Milder is al 29 jaar actief in Jiu-jitsu, Karate, Judo en Rots & Water. De docenten zijn zeer ervaren en hebben vaak meerdere Dan-graden en extra opleidingen gevolgd. Enno en Renate, beide met meer dan 40 jaar ervaring, geven les bij de sportschool. Enno heeft al op jonge leeftijd de zwarte band gehaald in Jiu-jitsu, Judo en Karate en is sinds 1997 fulltime sportinstructeur. Renate geeft onder andere seniorensportlessen en heeft kennis van optimale voeding in combinatie met sport. Bij Sportschool Milder kan iedereen terecht voor zelfverdediging en seniorensport. Er worden gratis proeflessen aangeboden en beginnerscursussen van 10 lessen. De trainingen zijn pittig maar veilig en vinden plaats in Velp, Arnhem en Duiven. Onlangs waren er 4 geslaagden bij de dan examens voor Jiu-jitsu.

Wil je weten wat Eltensestraat 4 Duiven verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eltensestraat 4 Duiven of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eltensestraat 4 Duiven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eltensestraat 4 Duiven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Eltensestraat 4 Duiven reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eltensestraat 4 Duiven

Bezoekers bekeken ook