Equi-Vitaal - Jouw paard in topvorm

Equi-Vitaal - Jouw paard in topvorm is een Sportmasseur gelegen aan De Smidse 21 in Westervoort.

Meer informatie over Equi-Vitaal - Jouw paard in topvorm in Westervoort

Equi-Vitaal is een toegewijde partner voor het welzijn van jouw paard. Ze bieden een breed scala aan behandelingen om ervoor te zorgen dat jouw paard zowel fysiek als mentaal in optimale conditie verkeert. Equi-Vitaal kan helpen om blessures te voorkomen en je paard vitaal en gezond te houden. Mocht er toch een blessure optreden, kunnen ze helpen bij revalidatie. Joëlle Damiana is een paardensportmasseur bij Equi-Vitaal en past verschillende technieken toe, zoals lichttherapie, taping, Guasha, Tui-Na, Qi-Gong voor paarden, diepe bindweefselmassage, mobilisatie en stretching, diafragma en myofasciale release. Ze is ook een practitioner voor Hoefbalanskussens en een gecertificeerd Nano CellCare therapeut. Daarnaast biedt Equi-Vitaal ook trainingen met hartslagmeters aan. Ze zijn aangesloten bij het VPSN en een paardensportmasseur die lid is van deze vereniging is een gekwalificeerde paardensportmasseur met speciale opleidingen. De masseurs van VPSN volgen jaarlijks bijscholingen om hun vaardigheden te verbeteren. Equi-Vitaal biedt de beste zorg en behandeling voor jouw paard en je kunt contact met hen opnemen om het welzijn van je paard te waarborgen.

Wil je weten wat Equi-Vitaal - Jouw paard in topvorm verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Equi-Vitaal - Jouw paard in topvorm of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Equi-Vitaal - Jouw paard in topvorm? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Equi-Vitaal - Jouw paard in topvorm het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Equi-Vitaal - Jouw paard in topvorm reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Equi-Vitaal – Jouw paard in topvorm

Bezoekers bekeken ook