FitCoach Personal Training

FitCoach Personal Training is een Personal trainer gelegen aan Remigiusplein 13 D, 2e etage in Duiven.

Meer informatie over FitCoach Personal Training in Duiven

FitCoach is een fitnessstudio die zich richt op een persoonlijke benadering. Ze streven ernaar dat hun klanten zich thuis voelen in de kleinschalige en sfeervolle studio. FitCoach biedt verschillende diensten aan, zoals lifestyle coaching, personal training, small group training, bootcamp, voedingsadvies en InBody metingen. Klanten zijn erg tevreden over FitCoach en prijzen de deskundigheid en gezelligheid van het personeel, de frisse en relaxte omgeving, en de uitdagende en veelzijdige oefeningen. Ook wordt de goede begeleiding en de positieve sfeer geprezen. FitCoach biedt een gratis proefles aan en geïnteresseerden kunnen snel contact opnemen.

Wil je weten wat FitCoach Personal Training verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FitCoach Personal Training of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FitCoach Personal Training? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FitCoach Personal Training het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar FitCoach Personal Training reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FitCoach Personal Training

Bezoekers bekeken ook