Flappies

Flappies is een Winkel voor isolatiemateriaal gelegen aan Binnenweg 2 in Duiven.

Meer informatie over Flappies in Duiven

Strokengordijnen zijn de ideale oplossing om koude of tochtige openingen en ruimtes af te dichten. Ze hebben een isolerende werking en zorgen voor een snelle en effectieve doorloop voor personen en rollend materiaal. Daarnaast kunnen PVC strokengordijnen ook gebruikt worden om stof en geluidsoverlast te weren, of om bepaalde ruimtes af te schermen. Lisoflex biedt strokengordijnen op maat, zowel als doe-het-zelf pakketten als kant-en-klare voorgemonteerde gordijnen. Ze hebben een uniek bestelsysteem waarmee klanten de beste optie voor hun situatie kunnen berekenen en de kosten kunnen inschatten. Er zijn ook verschuifbare strokengordijnen beschikbaar, die ideaal zijn voor situaties waarbij de doorgang soms volledig vrijgegeven moet worden. Het schuifsysteem van Lisoflex maakt gebruik van een gegalvaniseerde stalen geleidingsrail en kan gemakkelijk worden gekoppeld aan het schuifsysteem. Strokengordijnen zijn ook geschikt voor het creëren van interne afscheidingen of klimaatzones. Ze helpen temperatuurverlies tegen te gaan en zorgen voor een efficiënte doorloop. PVC strokengordijnen hebben een hoge isolerende werking en zijn een voordelige oplossing om het klimaat binnen een bedrijf te verbeteren.

Wil je weten wat Flappies verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Flappies of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Flappies? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Flappies het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Flappies reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Flappies

Bezoekers bekeken ook