FONKE schilder- en onderhoudswerk

FONKE schilder- en onderhoudswerk is een Schilder gelegen aan Van Ruisdaelstraat 8 in Duiven.

Meer informatie over FONKE schilder- en onderhoudswerk in Duiven

Fonke Schilder- en Onderhoudswerk is een all-round schildersbedrijf dat gespecialiseerd is in het opknappen van zowel het binnen- als buitenwerk van woningen en bedrijfspanden. Ze zorgen voor een grondige voorbereiding, waarbij ze onder andere houtrot aanpakken, glaswerk vervangen en hang- en sluitwerk verwijderen. Daarnaast zorgen ze voor een grondige reiniging van de ondergrond voordat ze gaan schuren, gronden en lakken. Ze gebruiken topkwaliteit materialen en milieuvriendelijke producten. Ze leveren hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs en leggen de afspraken duidelijk vast. Ze werken voornamelijk in de regio Oost-Gelderland en kunnen dankzij samenwerking met collega's ook grote projecten aannemen. Er zijn positieve reacties van klanten die lovend zijn over het geleverde werk en de goede service. Men kan vrijblijvend een offerte aanvragen.

Wil je weten wat FONKE schilder- en onderhoudswerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FONKE schilder- en onderhoudswerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FONKE schilder- en onderhoudswerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FONKE schilder- en onderhoudswerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar FONKE schilder- en onderhoudswerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FONKE schilder- en onderhoudswerk

Bezoekers bekeken ook