Fruitkwekerij "De Stokhorst"

Fruitkwekerij "De Stokhorst" is een Boomkwekerij gelegen aan Schraleweidsestraat 3 in Groessen.

Meer informatie over Fruitkwekerij "De Stokhorst" in Groessen

Fruitkwekerij De Stokhorst in Groessen is gespecialiseerd in het telen van verschillende soorten fruit, waaronder appels, peren, kersen, aardbeien en pruimen. Ze hebben een breed assortiment met maar liefst 25 verschillende appelrassen, variërend van traditionele rassen zoals Elstar en Jonagold tot nieuwe rassen zoals Wellant. Daarnaast zetten ze zich in voor anti-allergie en schurftresistente appels om de fruitteelt toekomstbestendig te maken. De kwekerij verkoopt groente en fruit rechtstreeks aan consumenten in hun boerderijwinkel, waar klanten zelf hun producten kunnen uitkiezen tegen een redelijke prijs. Ook werkt De Stokhorst samen met scholen, gemeentes, sportclubs en de horeca om gezonde voeding te stimuleren. Scholen kunnen op bezoek komen bij de kwekerij om te leren over fruitteelt en zelf fruit te plukken. Daarnaast voorziet De Stokhorst sportclubs en horecagelegenheden van vers fruit.

Wil je weten wat Fruitkwekerij "De Stokhorst" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fruitkwekerij "De Stokhorst" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fruitkwekerij "De Stokhorst"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fruitkwekerij "De Stokhorst" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Fruitkwekerij "De Stokhorst" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fruitkwekerij “De Stokhorst”

Bezoekers bekeken ook