Fysiofit De Liemers

Fysiofit De Liemers is een Fysiotherapeut gelegen aan Eilandplein 476 in Duiven.

Meer informatie over Fysiofit De Liemers in Duiven

Fysiofit de Liemers is een moderne praktijk voor fysiotherapie en sport in Duiven. Het team bestaat uit gedreven therapeuten met ieder hun eigen specialisatie en behandelmethode. De praktijk is ruim opgezet met behandelkamers, oefenzalen, kleedkamers en een gezellige wachtkamer. Bij Fysiofit de Liemers kun je terecht voor fysiotherapie, waarbij ze helpen om lichamelijke klachten te verminderen en kijken naar oplossingen die bij jou passen. Daarnaast bieden ze sport- en fitnessmogelijkheden, waarbij je traint op je eigen niveau en begeleid wordt door een fysiotherapeut. Er zijn ook verschillende specialisaties, zoals oncologie fysiotherapie, oedeemtherapie, manuele therapie, hart- en longfysiotherapie en fysiotherapie na Covid-19. Fysiofit de Liemers is aangesloten bij diverse instanties en je kunt contact met ze opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Fysiofit De Liemers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiofit De Liemers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiofit De Liemers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiofit De Liemers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Fysiofit De Liemers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiofit De Liemers

Bezoekers bekeken ook