Garage Klijnhout

Garage Klijnhout is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Fotograaf 28 in Duiven.

Meer informatie over Garage Klijnhout in Duiven

Vanaf 1 januari 2020 is autobedrijf Harry Verhoeven veranderd in Garage Klijnhout, met Joey Klijnhout als de nieuwe eigenaar. Joey heeft veel ervaring opgedaan als eerste monteur bij een garage gespecialiseerd in Peugeot en Citroen. Bij Garage Klijnhout kunt u terecht voor apk, onderhoud, schades en reparatie van alle automerken, evenals (winter)banden en uitlaten. Garage Klijnhout staat voor hoge kwaliteit, goede service tegen een eerlijke prijs en een persoonlijke aanpak. Het adres is De Fotograaf 28 in Duiven, en de openingstijden zijn maandag tot vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur en zaterdag van 09:00 tot 12:30 uur.

Wil je weten wat Garage Klijnhout verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Garage Klijnhout of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Garage Klijnhout? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Garage Klijnhout het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Garage Klijnhout reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Garage Klijnhout

Bezoekers bekeken ook