Voorbereiding bestemmingsplan ‘Ploen Noord’ te Duiven ex. Artikel 1.3.1 Bro

DeDuivengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Voorbereiding bestemmingsplan ‘Ploen Noord’ te Duiven ex. Artikel 1.3.1 Bro.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders van de gemeente Duiven maken ingevolge artikel 1.3.1 van het Besluitruimtelijke ordening bekend dat het gemeentebestuur het bestemmingsplan ‘Ploen Noord’ voorbereidt en voornemens is deze in procedure te brengen. Het plangebied heeft betrekking op de gronden gelegen ten oosten van de Westsingel en ten noorden van de Hogeweg te Duiven. Deze locatie is bij de gemeente kadastraal bekend als sectie A nr. 1057, nr. 2092 en nr. 2717 (gedeeltelijk). Het bestemmingsplan ‘Ploen Noord’ voorziet in een bestemmingswijziging. Het doel van de bestemmingswijziging is het borgen van de planologische rechtszekerheid van de feitelijke situatie en voorziet daarnaast in de realisatie van circa 130 woningen in het plangebied. ProcedureOp dit moment kunt u nog niet formeel reageren op de plannen, er liggen nog geen stukken ter inzage, er kunnen nog geen zienswijzen worden ingediend en er wordt geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid gesteld een advies over het voornemen uit te brengen. In een later stadium zal het ontwerpbestemmingsplan ter inzage worden gelegd. Dan is het mogelijk om te reageren op het plan. De termijn van de ter inzage legging wordt vooraf gepubliceerd via www.officielebekendmakingen.nl  en in de Duiven Post.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deDuivengids.nl op 14-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Duiven, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deDuivengids.nl
Redactie deDuivengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Duiven
  2. gmb-2023-527521

Gerelateerde berichten