Voorgenomen grondverkoop (nabij) Maststraat 5 te Duiven

DeDuivengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Voorgenomen grondverkoop (nabij) Maststraat 5 te Duiven.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Duiven – nabij Maststraat 5. kadastraal bekend Duiven, Sectie H , Perceelnummer 1539, groot ca. 42 m²; De gemeente Duiven (‘de gemeente’) is voornemens om één percelen deels te verkopen nabij de Mastraat 5 te Duiven. Het deel van het te verkopen perceel is voor het daar gevestigde bedrijf nodig om een beperkte uitbreiding mogelijk te maken.MotiveringBovengenoemde grondverkoop is noodzakelijk voor de beperkte uitbreiding van het plekke gevestigde bedrijf en zorgt voor logische perceelsgrenzen. Er blijft voldoende openbare ruimte over waarmee geen (algemeen) belang wordt benadeeld. Naar oordeel van de gemeente is het ter plekke gevestigde bedrijf de enige serieuze gegadigde die in aanmerking komt voor de genoemde grondverkoop nu er geen andere nabijgelegen percelen van derden zijn gelegen. VervaltermijnIndien u zich niet kunt verenigen met deze voorgenomen verkoop door de gemeente, omdat u meent daarvoor zelf als gegadigde in aanmerking te komen, dan dient u dit uiterlijk binnen 20 kalenderdagen na publicatiedatum in een kort geding procedure aanhangig te maken bij de rechtbank Gelderland en dient u de gemeente hiervan onverwijld in kennis te stellen middels betekening van de dagvaarding op het adres van de gemeente, bij gebreke waarvan het recht vervalt om tegen al het voornoemde in rechte op te komen en/of daarop enige aanspraak in welke vorm of hoedanigheid dan ook te baseren, althans zijn uw rechten daarop uitgewerkt. Een digitaal afschrift van de dagvaarding moet u ook per e-mail aan t.bolder@1stroom.nl verzenden.Blijft een kort geding uit, dan is de gemeente vrij om (verder) gevolg te geven aan haar voornemen tot grondverkoop. Met deze publicatie geeft de gemeente uitvoering aan het arrest van de Hoge Raad van 26 november 2021 (ECLI:NL:HR:2021:1778).Meer informatieVoor vragen over deze publicatie kunt u telefonisch contact opnemen met de behandelend ambtenaar T. Bolder van 1Stroom. 1Stroom werkt voor de gemeente Duiven en de gemeente Westervoort. U bereikt hem via telefoonnummer 088 695 3000.Gepubliceerd op 28 december 2023

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deDuivengids.nl op 29-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Duiven, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deDuivengids.nl
Redactie deDuivengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Duiven
  2. gmb-2023-560863

Gerelateerde berichten