Kennisgeving ontvangst aanvraag omgevingsvergunning nabij Nieuwgraaf 52 Duiven

DeDuivengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving ontvangst aanvraag omgevingsvergunning nabij Nieuwgraaf 52 Duiven.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 15 april 2024 heeft de gemeente een aanvraag ontvangen voor een omgevingsvergunning, voor het realiseren van tijdelijke materiaalopslag tbv aanleg warmteleidingen op de locatie nabij Nieuwgraf 52 Duiven. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2024-00000491. De aanvraag betreft:•opslaan roerende zakenProcedureDe aanvraag zal worden behandeld volgens de reguliere procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld neemt de gemeente een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen acht weken na ontvangst van de aanvraag. Wij kunnen deze termijn één keer verlengen met zes weken. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via omgevingsvergunning@1stroom.nl of telefoonnummer 088-695 3000.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deDuivengids.nl op 07-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Duiven, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deDuivengids.nl
Redactie deDuivengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Duiven
  2. gmb-2024-245951

Gerelateerde berichten