Voorgenomen grondverkoop door gemeente Duiven van perceel grond

DeDuivengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Voorgenomen grondverkoop door gemeente Duiven van perceel grond.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Duiven – nabij Iepenlan 27,kadastraal bekend Duiven, Sectie E , Perceelnummer 4623, groot ca. 177 m²;De gemeente Duiven is voornemens om bovengenoemde perceel grond te verkopen aan de bewoner van de Iepenlaan 27 te Duiven. De gemeente Duiven is van oordeel dat er op grond van objectieve, redelijke en toetsbare criteria slechts één serieuze gegadigde in aanmerking komt. Onderbouwing van dit standpunt: Gezien de locatie en van het perceel grond is het niet aannemelijk dat er meerdere partijen in aanmerking komen voor dit perceel; De gemeente meent op grond van het voorgaande dat de bewoner van Iepenlaan 27 te Duiven. De enige serieuze gegadigde is om het perceel grond te verkrijgen. Mocht een belanghebbende bezwaren hebben tegen deze uitgifte aan de bewoner van de Iepenlaan 27 te Duiven, dan dient men die bezwaren binnen 20 kalenderdagen na publicatie van dit bericht kenbaar te maken door een kort geding aanhangig te maken bij de rechtbank Arnhem, Walburgstraat 2-4; 6811 CD Arnhem. Blijft een kort geding uit, dan is de gemeente vrij om (verder) gevolg te geven aan haar voornemen tot verkoop.Met deze publicatie geeft de gemeente uitvoering aan het arrest van de Hoge Raad van 26 november 2021 (ECLI:NL:HR:2021:1778).Voor informatie over deze publicatie kunt u telefonisch contact opnemen met de behandelend ambtenaar GJ. Sommers van 1Stroom. 1Stroom werkt voor de gemeente Duiven en de gemeente Westervoort. U bereikt hem via telefoonnummer 088 695 3000.Gepubliceerd op 13 februari 2024.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deDuivengids.nl op 14-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Duiven, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deDuivengids.nl
Redactie deDuivengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Duiven
  2. gmb-2024-66087

Gerelateerde berichten