Besluit hogere grenswaarden geluid Broekstraat Duiven

DeDuivengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Besluit hogere grenswaarden geluid Broekstraat Duiven.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders van de gemeente Duiven maken bekend dat vanaf 28 februari 2024 voor zes weken ter inzage liggen:-Het besluit hogere grenswaarden Broekstraat Duiven.Besluit hogere grenswaarde Broekstraat DuivenOp grond van artikel 110a Wet geluidhinder zijn burgemeester en wethouders van plan een hogere grenswaarde vast te stellen. Uit onderzoek is gebleken dat de te realiseren vrijstaande woningen een geluidsbelasting op de gevel ondervinden vanwege het wegverkeerslawaai die boven de voorkeurswaarde van 48 dB ligt. Het besluit hogere waarde voorziet in een hogere waarden ten behoeve van wegverkeerslawaai. Inzienbesluit ‘hogere grenswaarden Broekstraat Duiven’ ligt met ingang van woensdag 28 februari 2024 tot en met dinsdag 9 april 2024 voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis bij het Loket omgevingsvergunning, Koning Willem-Alexanderplein 1 te Duiven. Voor inzage van de stukken kunt u een afspraak maken met het Loket Omgevingsvergunning via omgevingsvergunning@1stroom.nl of via telefoonnummer 088 695 3000. U kunt het besluit en de bijbehorende stukken ook digitaal bekijken via https://duiven.bestuurlijkeinformatie.nl/Agenda/Index/2d320c12-8516-4b1c-8569-3579fda906f6Beroep besluit hogere waardenBelanghebbenden kunnen binnen zes weken na de dag waarop het nog vast te stellen besluit hogere grenswaarde besluit ter inzage wordt gelegd, tegen onderhavig besluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag).Het besluit treedt in werking na afloop van de hiervoor genoemde termijn voor het indienen van beroep. Te allen tijde kan door belanghebbenden die beroep hebben aangetekend een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak. In dat geval wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.Voor het behandelen van het beroepsschrift en voor het behandelen van een verzoek om een voorlopige voorziening wordt griffierecht geheven. Over de hoogte en de wijze van betaling van het griffierecht kunt u informatie verkrijgen bij de Raad van State, telefoonnummer 070 - 426 44 26.Meer informatieVoor vragen over deze publicatie of inzage in de stukken buiten openingstijden kunt u telefonisch een afspraak maken met behandelend ambtenaar Wisse Boomsluiter-van Es van 1Stroom. 1Stroom werkt voor de gemeente Duiven en de gemeente Westervoort. Hij is eveneens bereikbaar via telefoonnummer 088 695 3000.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deDuivengids.nl op 29-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Duiven, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deDuivengids.nl
Redactie deDuivengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Duiven
  2. gmb-2024-91694

Gerelateerde berichten