Grieks Mediterraans Restaurant Elia Duiven

Grieks Mediterraans Restaurant Elia Duiven is een Restaurant gelegen aan Rijksweg 19 in Duiven.

Meer informatie over Grieks Mediterraans Restaurant Elia Duiven in Duiven

In het sfeervolle restaurant Elià in Duiven kun je genieten van de culinaire rijkdom van het oude Griekenland. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag en biedt een ontspannen sfeer waarin je kennis kunt maken met de traditionele Grieks Mediterraanse keuken. Het is alsof je je in het zonnige Griekenland waant. Elià is een Grieks restaurant dat in 2023 is opgericht en alle rechten voorbehoudt. De website van het restaurant is gemaakt door Pascal Services.

Wil je weten wat Grieks Mediterraans Restaurant Elia Duiven verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grieks Mediterraans Restaurant Elia Duiven of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grieks Mediterraans Restaurant Elia Duiven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grieks Mediterraans Restaurant Elia Duiven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Grieks Mediterraans Restaurant Elia Duiven reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grieks Mediterraans Restaurant Elia Duiven

Bezoekers bekeken ook