Groothandel Amazing Oriental Duiven

Groothandel Amazing Oriental Duiven is een Chinese supermarkt gelegen aan Geograaf 13 in Duiven.

Meer informatie over Groothandel Amazing Oriental Duiven in Duiven

Duiven Amazing Oriental is een Aziatische groothandel waar je alleen kunt winkelen als je in het bezit bent van een klantenpas. Om een klantenpas aan te maken, heb je een recent uittreksel van de Kamer van Koophandel nodig, dat niet ouder mag zijn dan 1 jaar. Daarnaast moet je je legitimeren als de persoon die op het uittreksel vermeld staat. Als je zelf niet in staat bent om de pas aan te maken, kun je een schriftelijke machtiging geven aan iemand anders, die dan namens jou de pas kan aanvragen. De pas wordt direct aan de balie van de groothandel voor je aangemaakt. Daarnaast biedt de winkel gratis parkeren, een restaurant en take-away service aan. De openingstijden zijn van 10:00 tot 17:00 uur van maandag tot en met vrijdag. Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aanbiedingen. Als je vragen of opmerkingen hebt, kun je contact opnemen via het contactformulier of het telefoonnummer op de kassabon raadplegen.

Wil je weten wat Groothandel Amazing Oriental Duiven verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Groothandel Amazing Oriental Duiven of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Groothandel Amazing Oriental Duiven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Groothandel Amazing Oriental Duiven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Groothandel Amazing Oriental Duiven reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Groothandel Amazing Oriental Duiven

Bezoekers bekeken ook