Hair & Beauty Sherry

Hair & Beauty Sherry is een Kapper gelegen aan Spinellistraat 33 in Zevenaar.

Meer informatie over Hair & Beauty Sherry in Zevenaar

Epileren met een draad is een oude methode uit het Midden-Oosten voor het verwijderen van gezichtshaar. Deze methode wordt al jarenlang gebruikt door diverse beroemdheden. Het heeft verschillende voordelen, zoals het langer wegblijven van beharing en het masseren van de huid, wat goed is tegen rimpels. Daarnaast verwijdert het dode huidcellen door de beweging van de draad. Het is ook beter voor de huid dan harsen, omdat er niet aan de hele huid getrokken wordt. Voor het maken van een afspraak kan er gebeld worden naar het telefoonnummer 0316-220 440. Er zijn nieuwe openingstijden van toepassing, namelijk maandag en vrijdag van 08:30 uur tot 16:00 uur, dinsdag en donderdag van 13:30 uur tot 20:00 uur, woensdag is gesloten en zaterdag ook.

Wil je weten wat Hair & Beauty Sherry verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hair & Beauty Sherry of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hair & Beauty Sherry? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hair & Beauty Sherry het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Hair & Beauty Sherry reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hair & Beauty Sherry

Bezoekers bekeken ook