Hammink Fietsplezier

Hammink Fietsplezier is een Fietsenwinkel gelegen aan Dorpstraat 64A in Groessen.

Meer informatie over Hammink Fietsplezier in Groessen

Hammink Fietsplezier is dé fietsenwinkel in Groessen en omgeving. Ze hebben meer dan 10 jaar ervaring in de tweewielerbranche en bieden een breed assortiment aan nieuwe en gebruikte fietsen van grote merken. Daarnaast verkopen ze ook kleding, onderdelen en accessoires. In de fietsenwinkel vind je e-bikes, stadsfietsen, hybridefietsen, kinderfietsen, bakfietsen en vouwfietsen. Ze hebben ook een fietsenoutlet met veel tweedehands fietsen die volledig zijn opgeknapt en rijklaar zijn. Hammink Fietsplezier heeft ook een werkplaats waar ze onderhoud en reparaties uitvoeren. Je kunt altijd langskomen voor advies, een proefrit en een kopje koffie. De openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 9:30 tot 17:30 uur en op zaterdag van 9:30 tot 13:30 uur. Buiten deze openingstijden werken ze ook op afspraak. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Hammink Fietsplezier verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hammink Fietsplezier of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hammink Fietsplezier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hammink Fietsplezier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Hammink Fietsplezier reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hammink Fietsplezier

Bezoekers bekeken ook