HEMA Duiven

HEMA Duiven is een Warenhuis gelegen aan Elshofpassage 8 in Duiven.

Meer informatie over HEMA Duiven in Duiven

Bij HEMA Duiven kun je terecht voor verschillende producten, zoals kleding, gordijnen, speelgoed, babyartikelen en lingerie. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen of in de winkel op te halen. Als je kiest voor thuisbezorging, wordt je bestelling binnen 1-2 werkdagen geleverd. Als je kiest voor afhalen in de winkel, kun je je bestelling binnen 1-3 werkdagen ophalen. Je hebt 14 dagen de tijd om je bestelling op te halen. Voor het retourneren van artikelen gelden een aantal voorwaarden, zoals dat het artikel onbeschadigd moet zijn en in de originele verpakking moet zitten. Sommige artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals artikelen met een houdbaarheidsdatum en op maat gemaakte of zelf ontworpen artikelen. Bij HEMA houden ze ook van duurzaamheid, en je kunt je oude apparaten gratis inleveren bij aankoop van een nieuw huishoudelijk apparaat. Er zijn ook andere HEMA winkels in de buurt, zoals HEMA Didam, HEMA Arnhem-Centrum en HEMA Arnhem-Kronenburg.

Wil je weten wat HEMA Duiven verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Duiven of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Duiven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Duiven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar HEMA Duiven reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Duiven

Bezoekers bekeken ook