Hengel-Sport-Vereniging "De Graskarper"

Hengel-Sport-Vereniging "De Graskarper" is een Hengelclub gelegen aan Kieftskampallee 14 in Duiven.

Meer informatie over Hengel-Sport-Vereniging "De Graskarper" in Duiven

In Duiven worden steeds vaker vetjes gevangen, zo blijkt uit het laatste verenigingsnieuws van HSV de Graskarper. Op 24 juni 2023 vond de selectiewedstrijd dobbervissen voor de jeugd plaats in een vijver van HSV de Graskarper. De uitslag en foto's van deze wedstrijd zijn te vinden op de website. Daarnaast wordt er op 24 juni 2023 een jeugdkampioenschap vissen georganiseerd, waarvoor de inschrijving nu geopend is. In september 2022 hebben HSV De Graskarper en Hengelsport Federatie Midden Nederland een visredding georganiseerd, nadat er meldingen waren ontvangen van vissterfte door zuurstofgebrek. In augustus 2022 is er een visverbod ingesteld bij het vierkante water aan de Graafsingel in Duiven vanwege de aanhoudende droogte.

Wil je weten wat Hengel-Sport-Vereniging "De Graskarper" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hengel-Sport-Vereniging "De Graskarper" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hengel-Sport-Vereniging "De Graskarper"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hengel-Sport-Vereniging "De Graskarper" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Hengel-Sport-Vereniging "De Graskarper" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hengel-Sport-Vereniging “De Graskarper”

Bezoekers bekeken ook