Huid 68

Huid 68 is een Schoonheidssalon gelegen aan Rijksweg 68 in Duiven.

Meer informatie over Huid 68 in Duiven

Huid68 is een studio voor huidverbetering waar je terecht kunt voor advies, behandeling en ontharing. Ze bieden een pijnloze methode voor het verwijderen van ongewenste haargroei door middel van IPL-ontharing, waarbij haarzakjes worden vernietigd met lichtflitsen. Daarnaast bieden ze ook Micro Needling aan, waarbij de huid op een zachte manier wordt geperforeerd met fijne naaldjes van chirurgisch staal, wat resulteert in een verjonging van de huid. Verder bieden ze ook Micro Dermabrasie aan, een veilige mechanische afslijping van de bovenste huidlagen met behulp van microkristallen, waardoor dode huidcellen, oneffenheden en onreinheden worden verwijderd. Het is ook vermeldenswaardig dat Huid68 is aangesloten bij ANBOS, de branchevereniging van schoonheidsspecialisten en erkend is door zorgverzekeraars.

Wil je weten wat Huid 68 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huid 68 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huid 68? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huid 68 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Huid 68 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huid 68

Bezoekers bekeken ook