Huisartsenpraktijk Jongmans en Mulling

Huisartsenpraktijk Jongmans en Mulling is een Huisarts gelegen aan Spoorallee 26 in Duiven.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Jongmans en Mulling in Duiven

Als u verkouden bent of veel hoest, wordt het op prijs gesteld dat u een mondkapje draagt bij uw bezoek aan de huisartsenpraktijk. Voor vragen over corona en de coronavaccinatie wordt u verzocht de website van het RIVM te raadplegen of het algemene nummer 1400 te bellen, en niet de praktijk hierover te contacteren. In het nieuws van Huisartsenpraktijk Jongmans en Mulling wordt gemeld dat vanaf 2 oktober 2023 mensen die een hoger risico lopen om ernstig ziek te worden door corona, waaronder 60-plussers en zwangere vrouwen, weer een herhalingscoronaprik kunnen krijgen. Daarnaast wordt er gewaarschuwd voor de Aziatische tijgermug die steeds vaker in Nederland wordt ontdekt. Verder wordt er informatie gegeven over hoe te handelen bij insectenbeten. De huisartsenpraktijk is gevestigd aan de Spoorallee 26 in Duiven en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur, met uitzondering van de periode tussen 12.30 en 13.00 uur en na 16.30 uur. Bij medische spoed zijn ze wel bereikbaar. Mocht u twijfelen of u naar de huisarts moet, dan kunt u allerlei informatie vinden die u verder kan helpen.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Jongmans en Mulling verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Jongmans en Mulling of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Jongmans en Mulling? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Jongmans en Mulling het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Jongmans en Mulling reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Jongmans en Mulling

Bezoekers bekeken ook