IKEA Restaurant Duiven

IKEA Restaurant Duiven is een Zweeds restaurant gelegen aan Biograaf 2 in Duiven.

Meer informatie over IKEA Restaurant Duiven in Duiven

Je kunt nu een uur langer winkelen bij IKEA Duiven vanaf 1 september. Daarnaast staan onze keukenspecialisten klaar om je te helpen en kun je op zoek gaan naar mooie vondsten. Als je liever niet wilt wachten bij de zelfscankassa, kun je zelf producten scannen met de IKEA app. Dit is heel makkelijk en overzichtelijk. Verder zijn er openingstijden voor de winkel, het Zweedse restaurant en Småland. De winkel is volledig toegankelijk voor rolstoelen en scootmobielen, met brede gangpaden en speciale parkeerplaatsen voor mindervaliden. Daarnaast biedt IKEA verschillende services zoals bezorging, bestellen & ophalen en advies & planservices. Tot slot zijn er vacatures beschikbaar bij IKEA Duiven als je ambities hebt om daar te werken.

Wil je weten wat IKEA Restaurant Duiven verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van IKEA Restaurant Duiven of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij IKEA Restaurant Duiven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IKEA Restaurant Duiven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar IKEA Restaurant Duiven reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. IKEA Restaurant Duiven

Bezoekers bekeken ook