Intratuin Duiven

Intratuin Duiven is een Tuincentrum gelegen aan Lithograaf 1 in Duiven.

Meer informatie over Intratuin Duiven in Duiven

Intratuin Duiven is een grote tuinwinkel met een breed assortiment aan planten, tuinmeubelen, barbecues, sfeeritems en tuingereedschap. Naast de winkel zijn er ook een restaurant genaamd 'De Proeftuin' en een binnen- en buitenspeeltuin genaamd 'De Klimtuin'. In oktober is het herfst en beginnen de blaadjes te vallen, maar door de warme aarde kun je nog steeds planten in de grond zetten. Ook in september is er veel te doen in de tuin, zoals het verpoten en scheuren van vaste planten. Daarnaast kun je bij Intratuin Duiven terecht voor inspiratie en advies, bijvoorbeeld over het inrichten van je interieur met organische vormen. Voor een uniek dagje uit kun je een bezoek brengen aan De Proeftuin en De Klimtuin om te ontspannen tijdens het winkelen. Intratuin Duiven is gevestigd in Gelderland en is te bereiken op het telefoonnummer 0316-262136.

Wil je weten wat Intratuin Duiven verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Intratuin Duiven of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Intratuin Duiven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Intratuin Duiven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Intratuin Duiven reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Intratuin Duiven

Bezoekers bekeken ook