Kapper Hizi Hair Duiven - Boek nu online

Kapper Hizi Hair Duiven - Boek nu online is een Kapper gelegen aan Elshofpassage 18 in Duiven.

Meer informatie over Kapper Hizi Hair Duiven - Boek nu online in Duiven

Hizi Hair Duiven is verhuisd naar een nieuw adres, Pastoriestraat 40. Bij deze kapsalon kun je terecht voor het knippen, kleuren, verzorgen en stylen van je haar. Ze hebben ruime openingstijden en je kunt zowel een afspraak maken als binnenlopen zonder afspraak. De haarstylisten en kleurexperts zijn op de hoogte van de laatste trends en technieken en geven altijd een persoonlijk advies. Hizi Hair vertrouwt al jaren op Kérastase, Olaplex en L’Oréal Professionnel voor de verzorging, kleur en styling van het haar. Ze maken altijd een prijsafspraak vooraf, zodat er geen verrassingen zijn. Daarnaast bieden ze garantie op mooi haar en op hun producten. Een bezoek aan Hizi Hair Duiven is een momentje voor jezelf, met een ontspannende wasmassage in een massagestoel. Maak een afspraak en ervaar zelf waarom zij zeggen: Iedere dag mooi.

Wil je weten wat Kapper Hizi Hair Duiven - Boek nu online verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapper Hizi Hair Duiven - Boek nu online of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapper Hizi Hair Duiven - Boek nu online? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapper Hizi Hair Duiven - Boek nu online het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Kapper Hizi Hair Duiven - Boek nu online reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapper Hizi Hair Duiven – Boek nu online

Bezoekers bekeken ook