Kapsalon Diana

Kapsalon Diana is een Kapper gelegen aan Eilandplein 490 in Duiven.

Meer informatie over Kapsalon Diana in Duiven

Kapsalon Diana is een professioneel kappersbedrijf met vestigingen in Doetinchem, Duiven, Kilder en Wehl. Ze hebben een team van gediplomeerde en ervaren haarstylisten die altijd op de hoogte zijn van de laatste trends op het gebied van haarmode. De haarstylisten adviseren de klanten graag over hun kapsel en geven tips voor het creëren van een mooie coupe thuis. Daarnaast werken ze met een uitgebreide lijn aan professionele kwaliteitsproducten voor verzorging, haarkleuring, styling en finishing. Ook bieden ze extensions aan van het merk Great Lengths. Kwaliteit, klantvriendelijkheid en service staan hoog in het vaandel bij Kapsalon Diana, wat ze al meer dan 50 jaar laten zien. Ze nodigen klanten uit om een bezoek te brengen aan een van hun kapsalons. Verder worden de adressen, telefoonnummers en openingstijden van de verschillende filialen genoemd. Tot slot worden er haartips gegeven, zoals het gebruik van de juiste producten en kleuradvies, en wordt er informatie gegeven over omvorming en het dragen van het haar in een staartje.

Wil je weten wat Kapsalon Diana verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Diana of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Diana? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Diana het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Kapsalon Diana reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Diana

Bezoekers bekeken ook