KerkvoorNu

KerkvoorNu is een Kerk gelegen aan Rijksweg 53 in Duiven.

Meer informatie over KerkvoorNu in Duiven

Zondagochtend is er een dienst om 10.30 uur en ook de KidzClub is dan geopend. Daarnaast beginnen de kleine groepen binnenkort weer met een frisse start van het nieuwe seizoen. Er is momenteel ook een chauffeur gezocht. In de bibliotheek van De Stek kunnen boeken worden geleend en de openingstijden van de ShopvoorNop zijn gewijzigd. Er wordt ook regelmatig samen gebeden. Voor mensen die nieuw zijn is er de mogelijkheid om in te stappen en er is ook een service in het Engels, Oekraïens en Russisch beschikbaar. De Stek is een ontmoetingsplek in Duiven waar verschillende activiteiten plaatsvinden.

Wil je weten wat KerkvoorNu verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KerkvoorNu of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KerkvoorNu? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KerkvoorNu het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar KerkvoorNu reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KerkvoorNu

Bezoekers bekeken ook